Språkdagen 2021 från Umeå

Av | 13 december, 2019

Välkommen till Språkdagen 2021 från Umeå!
Årets tema:
Flerspråkighet

 20 mars 2021

Årets Språkdag, med tema Flerspråkighet, kommer äga rum lördagen den 20 mars. Den ersätter 2020 års upplaga som på grund av pandemin tyvärr inte kunde genomföras. Du som har anmält dig till Språkdagen 2020, se särskild information på vår hemsida https://www.spraklararna.se . Du har även fått ett personligt mail.

Konferensen äger rum digitalt via Zoom och länkarna kommer att mejlas ut till deltagarna någon dag i förväg. För att fullt ut kunna ta del av vårt rika utbud är det viktigt att vara uppkopplad till ett bra fungerande nätverk. Information om de olika passen under Språkdagen och eventuella programändringar publiceras på vår hemsida, https://www.spraklararna.se och i vår facebookgrupp.

Språkdagen börjar kl.9:00 med möjlighet att logga in fr.o.m. kl. 08.30. Dagen avslutas kl.14:30.Konferensen inleds med en föreläsning av Anne Reath Warren, lektor i didaktik vid Uppsala universitet, med titeln Språkundervisning i språkligt heterogena grupper – Spänningar och möjligheter genom transspråkande och interaktion. Därefter följer sex parallella spår med valbara seminarier i svenska som andraspråk, engelska, franska, spanska, tyska och ett allmänt spår/modersmål. Ni kommer även att kunna ta del av läromedelsutställningar där de tongivande förlagen är representerade.

 

Här kan du läsa allt om våra föreläsare och deras föreläsningar Föreläsningspresentationer

Här kan du titta närmare på schemat  Schema

Deltagaravgiften är 650 kronor för medlemmar, 950 kronor för icke medlemmar. 

Även i år satsar vi extra på landets alla språkstudenter, språkundervisningens framtid, som får delta gratis om man har betalat medlemsavgiften (125 kr för studenter och pensionärer) för år 2021!

Din anmälan är giltig när du har fyllt i anmälningsformuläret och betalat in avgiften till
Språklärarnas riksförbund på plusgironummer 35 56-8 eller swishat till 123-627 28 68. Ange
ditt namn och ”Språkdag” när du betalar in.

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften
återbetalas ej. Sista anmälningsdag var  12 mars 2021.

 

Bli medlem

 


Frågor

Kontakta Ann-Sofi Forssell
ann-sofi.forssell@harnosand.se

Olga Henriksson
olga.henriksson@skol.lulea.se

Michael Meuser
michael.meuser@minervagymnasium.se

Frågor om inbetalning skickas till skattmastare@spraklararna.se.

 

Föreläsningsmaterial

Du måste logga in för att ta del av denna information.

Logga in med samma inloggning som i arcmember, 

skapa INTE ett nytt konto!

spri.arcmember.net

Om du har glömt ditt lösenord klicka på "glömt mitt lösenord" då kommer du att få ett mejl med instruktioner för att kunna återställa den själv.

När du loggar in för första gången, behöver din inloggning hanteras manuellt för att få tillgång till innehållet, detta kan ta ett par dagar.

OBS : Gamla inloggningar har slutat fungera. Du kan alltid kontakta oss för hjälp och stöd med inloggningen: spri.konferens@gmail.com  

Innehållet är enbart för betalande medlemmar i

Språklärarnas riksförbund. Bli medlem