Östergötlands län

Östergötlands län

Hej alla medlemmar i Språklärarnas riksförbund i Östergötland!

Jag heter María Consuelo Calatayud Bernabeu och är ordförande i Språklärarnas riksförbund i Östergötland. Vår lokalförening kommer att erbjuda ett forum för möten, diskussion och möjligheter till fortbildning, både genom gästföreläsare och genom att informera våra medlemmar om möjligheter till fortbildningar och stipendier.

Under hösten kommer vi att ha flera gäster som berör alla moderna språk.

Till att börja med vill vi bjuda in alla spansklärare till höstens första träff måndagen den 1 oktober kl. 17:00-18:30 i sal 140 på De Geer-skolan i Norrköping. Jag är medveten om att inbjudan kommer lite sent men hoppas på att så många som möjligt kan komma.

Observera att detta arrangemang är öppet även för de lärare som, ännu, inte är medlemmar i föreningen så, bjud gärna med era lärarkollegor i spanska!

Temat för denna träff är: ¿Podemos motivar a nuestros alumnos en el aula?

Elvira Herrador Quero, directora técnica y profesora de español del Colegio Sueco en Fuengirola (Málaga). Hon har gett ut flera läroböcker i spanska och hon besöker Sverige varje år, där hon föreläser både för andra spansklärare och elever.

Elvira nos hablará en este taller sobre “El Clima Emocional en el Aula” y se propondrán actividades para las clases de español, de manera que los estudiantes aprendan aspectos gramaticales, comunicativos y culturales de forma amena y divertida. Mera info i bifogade filer.

Under kvällen bjuder vi på tilltugg och dryck. Meddela oss om eventuella allergier.

Anmälan senast fredagen den 28 september till Maria Consuelo Calatayud Bernabeu macocabe@gmail.com eller mariaconsuelo.calatayudbernabeu@norrkoping.se

Tel. 0702 808373

 

Du som inte är medlem kan bli det genom att gå in på www.spraklararna.se.

 

Bienvenidos/as a todos/as!

Saludos cordiales,

Maria

Kontakt

María Consuelo Calatayud Bernabeu
macocabe@gmail.com