Spanish TeachMeet Sweden

Av | 7 oktober, 2023

 

“Spanish Teachmeet Sweden”  är ett pedagogiskt initiativ utan vinstintresse som startades av fyra spansklärare under våren 2020 då skolorna stängde pga. pandemin.  Initiativtagaren är Victoria  Iribarne Gómez- Haedo.

Syftet med vårt initiativ är att organisera kostnadsfria och digitala träffar för spansklärare som, under korta muntliga presentationer, vill dela med sig av goda och praktiska exempel på undervisning som kan vara till nytta för eller inspirera andra. Under våra Teachmeets delar lärare med sig av, bland annat: projekt, aktiviteter och material som är relevant för spanskan och som kan appliceras på olika nivåer och skolformer. Vi utgör också en marknadsföringskanal för lärare och andra instanser som vill dela med sig av gratismaterial, länkar, tips m.m. till andra.

Genom åren har vi haft turen att kunna samarbeta med: Språklärarnas riksförbund, spansklärarföreningen i Stockholm (SPLF), spansklärarföreningen i Göteborg (APEOS), spanska ambassaden (La Consejería de Educación), Skolverket, Utbildningsradion (UR), Instituto Cervantes (IC), Google, Uppsala universitet och många fler.

Vi vill bjuda in er till vår nästa träff lördagen 28/10 kl.10.00-12.30.

 

Fokus kommer vara intressanta och dynamiska projekt i spanskundervisningen. Efteråt skickas intyg på närvaro ut till samtliga deltagare.

Ta chansen att vara med på en gratis fortbildning av lärare för lärare!

Anmäl er gärna på följande länk ifall ni är intresserade av att delta.

LÄNK

 

Karta med redan anmälda deltagare:

Vi finns även på följande sociala medier där ni även ta del av våra tidigare träffar:

Facebook: https://www.facebook.com/groups/spanishtmsweden
Instagram: https://www.instagram.com/spanishteachmeetsweden/
Linkedin: https://www.linkedin.com/groups/12497027/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=yHZOdiAR5cs&t=6826s